Bruk massasjeolje til forspillet ditt

Leter du etter inspirasjon til sexlivet ditt? Da har du kommet til rett sted på internett. I dagens innlegg har jeg tenkt å skrive om hvordan man bruker massasjeolje som smøremiddel. For de fleste er massasjeolje bare en olje som gjør det lettere for deg å massere en partner. Men det er flere bruksområder for denne spennende oljen. Nedenfor vil jeg tipse deg om noen måter du kan bruke massasjeolje som et element i forspillet ditt.

  1. Slå på stille musikk og smør partneren.
    Mitt første tips er at når partneren din kommer hjem, bør du overraske ham ved å slå av lyset, be ham legge seg. Så ber du partneren din liggende i sengen forventende om å kle av seg. Du snur deretter musikken for å åpne flasken og sakte gni partneren din i massasjeoljen. Opplevelsen vil både være gøy og være spennende.
  2. Smør deg selv med massasjeolje
    En annen måte å bruke massasjeolje på er å be partneren din komme inn i rommet. Du ber deretter partneren din om å sette seg ned i et hjørne av rommet. Du skal så sakte ta av deg klærne. Så foran ansiktet til partneren din begynner du sakte å smøre kroppen din med massasjeoljen. Kroppen din vil ha en skinnende, erotisk og sensuell utside.

Gi partneren din en erotisk massasje.
En tredje måte å bruke massasjeolje som forspill på, er å gi partneren din en uforglemmelig erotisk massasje. Smør ham på de mest erotiske delene, la ham lengte etter deg og viktigst av alt: ikke la partneren få deg før han er virkelig klissete og innsmurt.
Som du kan se, er det flere forskjellige måter å påføre massasjeolje på partneren din. Bare du kan sette fantasien på prøve! Ha det gøy med disse tipsene!