Dugnad for idrettslag

Å selge dugnadsprodukter og tjene penger for idrettslaget er nå enklere enn noen gang. Mange bedrifter har som forretningsidé å tilby klubber og skoleklasser gode produkter som de kan selge med god fortjeneste.

Et av de beste dugnadsproduktene jeg har sett er å selge mikrofiberkluter i gaveesker. Disse kan gis til kunden direkte ved kjøp. Hver pakke selges for 200 SEK og inneholder 10 mikrofiberkluter. Så hver mikrofiberklut koster kun 20 kr. Fortjenesten for deg som idrettslag er også veldig god. Du tjener 100 SEK på hver pakke.

Jeg har hørt om idrettslag som tjente opptil 20 000 SEK på noen få måneder. Penger som kan brukes til leirer, turer og andre aktiviteter.

Dugnad er den vanligste måten for idrettsforeninger å tjene penger på i dag. Tidligere var det mye loddsalg, men det har gått mye ned de siste årene. Å arrangere konkurranser og turneringer ga også mye penger tidligere, men siden spillestedleie, baneleie og andre ting rundt konkurranser har blitt så dyrt, tjener ikke klubbene så mye penger på dette lenger.

Enkleste penger

Å tjene penger som idrettslag er i dag nødvendig for å kunne drive en god virksomhet. Dugnad for idrettslag har blitt en hverdag i annenhver klubb. Hvis du investerer i et godt produkt, vil det være raskt og enkelt å få pengene du trenger.

Faktorer som at produktet ikke oppleves som så dyrt, at kunden får det direkte i hendene ved kjøp og at det er yngre som selger produktene gjør at flere er villige til å kjøpe fra deg. Hvis du også kan selge det på nett, på en nettside eller Facebook, gjør det det enda enklere.

Selv om det i hovedsak er dine unge og større barn som står for dugnadssalget , må det være en voksen som tar seg av logistikk, bestillinger og regnskap.

Comments are closed.