Benkebord og ferie

Jeg liker sommeren, vi pleier å dra på bilferie i Sverige. Når du kjører rundt på veiene ser du mye . Benkebord står ved alle rasteplasser langs veiene. Du kjenner slike bord hvor benkene sitter sammen med bordet. De ser ganske praktiske ut og de er også fine. Jeg har tenkt på at jeg gjerne vil ha en hjemme. Lurer på om du kan snekre noe selv.

Utemøbler som blåser bort

Jeg bor i hus på landet, og av en eller annen grunn blåser det alltid hjemme. Jeg vet ikke hvor mange paraplyer som har blitt blåst bort. Jeg har alltid måttet ha veldig tunge utemøbler ellers har de blåst bort. En dag sto trampolinen vår på en topp av gran. Ja, selvfølgelig hadde det stormet skikkelig om natten, tror uværet het Einar eller noe. Det var nettopp dette som førte meg til benkebordet. De ser solide ut og har plass til mange. Er du ute etter utemøbler i dag er nesten alt i kunstrotting, praktisk kanskje men passer ikke meg.

Kjøp nye utemøbler

Jeg har funnet en nettside som selger benkebord av høy kvalitet. Da jeg var på siden oppdaget jeg at det finnes en rekke modeller. Den er tilgjengelig med ryggstøtte og uten. Det er benkeplater laget utelukkende av tre eller med stålramme. Firkantet, avlang og rund. Jeg bestemte meg for å bestille en runde i tre.

Endelig hjemmeferie

Nå har benkbordet mitt kommet hjem, jeg er kjempefornøyd. Den blåser ikke bort og hele familien får plass rundt den. Jeg er veldig glad. Det beste var også at leveringen var superfin. Jeg handler helst på nett, det er litt større utvalg. Vel, nå skal jeg ut i solen og nyte og sette meg ved det fine benkebordet mitt.