Butikk takvifte online, lagre på miljøet

Ved å handle alt fra takvifte og møbler til campingvogn deler og lys på nettet, sparer du miljøet. Når du handler på nettet, trenger du ikke å gå med bil til varehuset, og la ikke noe karbondioksid ut. I de nordiske landene, i 2016, ga vi ut flere millioner tonn karbondioksid gjennom vanlig veitrafikk. Redusering av denne utslipp er nødvendig for at våre barn og barnebarn skal kunne leve i en verden fri for smog og annen klimaforringelse.
Det er derfor vi trenger nordafrikanere til å handle online mer, spare lange turer til og fra varehus, turer som bare slipper ut mer og mer karbondioksid. I stedet for alle personbiler som går til og fra varehus, er det nok for alle lastebiler å plukke opp og legge varer som folk har bestilt.

I tillegg til å spare på miljøet, gjør nettet alt mer tilgjengelig, enten i en tett befolket by som Oslo eller i en liten by som Kirkenes i Finnmark. Dette betyr at både oslobon og kirkekuponger kan få samme varer til samme pris og få dem samme dag.

Så i stedet for å ta bilen til nærmeste varehus i sommer, bestille online og last ned varene i butikken som håndterer mail.

Comments are closed.